Klantervaringen

Directeur Huisartsenpost

"Door zijn leidinggevende en coachende werkervaring aangevuld met flinke levenservaring is Ronald in staat om op een natuurlijke manier in de huid te kruipen van zowel de manager als de medewerker. De combinatie van coaching en trainingsacteren is dan ook op z'n lijf geschreven. Bovendien is het een fijne vent om mee aan de slag te gaan en weet hij met humor en relativeringsvermogen altijd de juiste toon te zetten om te leren. Geen blabla maar juist heel concreet in zijn aanpak en begeleiding. Deskundig, pragmatisch en resultaatgericht"

Hogeschool Rotterdam Leergang Co√∂rdinator logistiek en economie 

"Hij straalt rust, kracht, positiviteit en zelfvertrouwen uit en is niet bang om feedback te geven, eerlijk, concreet en met respect. Zo kan behandelde theorie uitgeprobeerd worden. Deelnemers kunnen altijd opnieuw proberen met tips. Geen overdreven spel, maar juist klein en realistisch waardoor deelnemers goed bij zichzelf kunnen blijven".

MKB Ondernemer autoschadebedrijf

"Tijdens een gesprekscoachingssessie met Ronald hebben wij enorm veel geleerd en als bonus er ook nog veel energie van gekregen. Ik heb zelf heel veel gehad aan de tips. Door het oefenen met de geboden feedback heb ik mijn leiderschapskwaliteiten binnen onze onderneming aanzienlijk verhoogd en verloopt, in zijn algemeenheid, m'n communicatie binnen ons bedrijf veel effectiever en krijg daarvoor ook de complimenten van mijn medewerkers".