Coaching 

In coachtrajecten laat ik me niet leiden door een vast programma, volgorde of methodiek. 

Afhankelijk van de situatie en de persoon kijken we wat er echt nodig is.
Ik leg de vinger al gauw op de zere plek en begrijp vlot wat er gedaan moet worden om
tot een goed resultaat te komen. Verder ben ik niet bang
om feedback te geven, eerlijk, concreet en met respect


Ik doe dit op een no-nonsens, positief confronterende
en directe manier met volop ruimte voor humor en relativering.

Hierbij lever ik dus individueel maatwerk. 

Coaching een-op-een

Na een eerste kennismaking werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat. Je mag van mij verwachten dat we gericht gaan werken aan wat jij wilt verbeteren op het gebied van effectiever communiceren met jezelf en in de samenwerking met anderen. 

We gaan werken aan nog meer bewustwording van je mindset en gedragsaspecten. Verder besteden we aandacht aan positieve gespreksvorming. Je krijgt meer zicht op je kwaliteiten en valkuilen. En hoe je je valkuilen kan omzeilen en je kwaliteiten meer kan benutten.

In circa 3 tot 6 gesprekken onderzoek we samen welke patronen een essentiƫle rol spelen, ontwikkelen we andere mogelijkheden en borgen deze voor de toekomst.

Daarnaast kijken we hoe jouw verbale en non-verbale communicatie invloed heeft op je huidige functioneren. Je krijgt concrete tips om in de praktijk mee aan het werk te gaan.
 

Als je wilt, kan ik je ondersteunen met theoretische modellen die inzicht geven in communicatie.

Coaching een-op-een
Minimaal 3 gesprekken
Duur: Gemiddelde sessies (1,5 uur)
Kosten: offerte op maat
Locatie: Isabella kazerne Vught en anders in overleg. 

Neem vrijblijvend contact op!

Coaching een-op-een met rollenspel

Ook bij deze vorm van coaching werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat. Je mag van mij verwachten dat we gericht gaan werken aan wat jij wilt verbeteren op het gebied van effectiever communiceren met jezelf en in de samenwerking met anderen.

Als we dit inzicht samen hebben en jouw wensvraag helder hebben, dan kunnen we gaan oefenen. Als trainingsacteur neem ik de rol aan van jouw gesprekspartner. Jij kunt dus met mij direct je nieuwe vaardigheden oefenen. Je kunt net zo veel oefenen tot je het onder de knie hebt.

We gaan aan de slag met de gespreksvorm(en) waarin jij je wilt verbeteren. En we staan stil bij je overtuigingen. We onderzoeken welke daarvan bij jou een belemmerende uitwerking op het gesprek kunnen hebben en hoe je die kan ombuigen.

Tijdens een rollenspel communiceer jij als leidinggevende altijd, zowel verbaal als non-verbaal. Na afloop geef ik aan hoe jij op mij overkwam en waarom het zo overkwam. Dit doe ik concreet, zonder oordeel en je krijgt constructieve feedback.

Wil je op een goede manier iemand leren aanspreken, motiveren, luisteren en contact leggen? Ontdekken door te doen en te oefenen, daarop te reflecteren en het daarna opnieuw te oefenen, is effectief en efficiƫnt. Als je wilt weten of iets werkt, probeer het dan uit met mij in een veilige setting


Coaching een-op-een met rollenspel
Minimaal 3 gesprekken

Duur: Gemiddelde sessies (1,5 uur)
Kosten: offerte op maat
Locatie: Isabella kazerne Vught en anders in overleg

Neem vrijblijvend contact op!